Monday, July 19, 2010

besday adik bawah sy dan jln di sogo


Ari nie merupakan hari ulangtahun kelahiran adik bawah sy yg di mana hari nie dia dh berumur 24 tahun
Klakar rasanya apabila dia x ngaku pd mulanya ari niebesday dia but setelah kakak kedua sy call umah mengucapkn slamat hari lahir kat dia,br dia ngaku yg ari nie besdaynya.
ucapan wish jer aku buat kat dia. apabila tgk dia teringat lak kisah semlm di mana abg sy mengadakan lunch di rumahnya. best lak masa tue.
Yg bestnya adik ajak ke sogo dekat ayah sy coz dia mau shopping sikit. rambang mata masa sy tgk barang yg murah giler. dpt laa beli satu beg berharga RM 50.90 dari harga asal RM 161.90. itu pun sy just beli satu jer. kalo ikutkn hati,sy nk jer borong semua beg tue.
rasa mg best sgt laa. kalo mcm nie laa,baik sy shopping masa murah di sogo coz rata2 barang,discount separuh harga (kalo dh kejer) sampaikn barang dapur pun ada (sikit laa barangnya)
Skrg nie sy akan setkn di minda sy,apabila discount jer sy akan borong barang coz masa tue laa murah dan kalo blh sy nk ada kad sogo coz sy bkn kaki shopping

2 comments:

youarepsychosos said...

salam...
cik faz..hehe...jemput2 ehh ke blog seripagi nih:
http://duriansodap.blogspot.com/

fazna @ fazenah @ fazana @ fazanah @ faz @ na said...

ok pg